5 Jenis Baju Tidur Seksi Yang Digemari Lelaki


Kalau anda seorang isteri yang setiap hari memakai kain batik sewaktu tidur bersama-sama suami,mungkin anda perlu sesuatu yang extreme contohnya memakai baju tidur yang seksi.Tujuannya adalah untuk membaiki hubungan antara suami isteri.Kalau anda malu untuk beli di kedai mungkin anda boleh secara online.Anda juga perlu tahu baju tidur yang mana satu sesuai dengan anda.Di bawah ini ada lima jenis baju tidur yang boleh menggoncang suami anda .

5.Brassiere 
Dalam bahasa mudahnya adalah bra.Ada macam-macam jenis dan warna serta design bra.Push up bra kalau nak upkan sikit payudara anda ,yang ada lace atau beropol-ropol.Tapi selalunya sebelum tidur mesti buka bra yang anda pakai tujuannya untuk pengaliran darah dalam payudara anda.

4. Camisole
Selalunya camisole tak ada lengan dan simple sahaja reka bentuk baju tidur ini.Boleh dipadankan dengan thong atau seluar dalam bertali kecil.
Teddy

3.Teddy
Bentuk macam baju renang tapi lagi seksi.Jika anda seorang yang berani boleh cuba teddy.Mesti suami akan puji anda.

2.Chemise
Baju tidur jenis ini adalah jenis yang jarang atau see through.Pasti suami anda tak sabar-sabar lagi.

1.Babydoll
Babydoll adalah baju tidur jenis gaun tapi selalunya sampai paras peha.Babydoll juga menutup sebahagian payudara anda tetapi bergantung kepada saiz dan rekaan babydoll yang anda pilih.

Jadi terpulang pada anda untuk memilih mana-mana jenis yang sesuai dengan cita rasa anda.Jika anda berhias cantik untuk keluar shopping inikan pula berhias untuk suami tersayang.Anda boleh beli secara online di FB kami https://www.facebook.com/butikbajudalamwanita.Terdapat pelbagai reka bentuk dan warna yang menanti anda.


No comments:

Post a Comment

Sila beri komen yang membina di sini.Terima kasih!!!


Follow Us

Sharing Is Caring :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...